Kanjers voor Kanjers logo

Kanjers voor Kanjers | Nieuwsbrief Najaar 2014


 
Hé, een nieuwsbrief van Kanjers voor Kanjers!
Alsjeblieft, de eerste digitale nieuwsbrief van stichting Kanjers voor Kanjers. Speciaal voor onze vrijwilligers, ambassadeurs en sponsoren. Mede-oprichtster en voorzitter Vera Hoffman vertelt waar we mee bezig zijn en wat ons bezighoudt.
Lees verder..
Nieuwe voorzitter per 1 januari 2015
Sinds de oprichting in 2009 is Vera Hoffman voorzitter van Kanjers voor Kanjers. Op 1 januari 2015 geeft ze de voorzittershamer tijdelijk over aan Michelle Arink. Michelle stelt zich graag aan je voor.
Lees verder..
Achterhoek WielerSpektakel op 23 november
Nog geen plannen voor zondag? Breng dan met je gezin een bezoek aan het Achterhoek WielerSpektakel georganiseerd door Kanjers voor Kanjers. Bewonder de stunts, geniet van de wedstrijden of neem deel aan de veldtoertocht!
Lees verder..
Trotse ambassadeur: hardloper Gert-Jan Wassink
Onze stichting heeft trotse ambassadeurs die onze filosofie uitdragen en ons perfect vertegenwoordigen bij evenementen. Eén van hen is de bekende atleet Gert-Jan Wassink. Hij typeert Kanjers voor Kanjers als een stichting met open armen en een groot hart.
Lees verder..
Sponsor in beeld: Volvo Harrie Arendsen 
Sponsors zijn essentieel om de Kanjers voor Kanjersorganisatie draaiende te kunnen houden. Eén van hen is Volvo Harrie Arendsen. Marketingmanager Judith Arendsen vertelt waarom het bedrijf de stichting een warm hart toedraagt.
Lees verder..
Nieuw! Mountainbiketandem
Kanjers voor Kanjers organiseert regelmatig Jeugd MTB-clinics. Deze clinics worden door de Achterhoekse jeugd altijd goed bezocht. Om ook kinderen met een beperking te kunnen laten genieten van deze stoere fietssport heeft Kanjers voor Kanjers een mountainbiketandem aangeschaft.
Lees verder..
e-max.it: your social media marketing partner