Kanjers voor Kanjers logo

Kanjers voor Kanjers | Nieuwsbrief maart 2015


 
Bestuurswijziging
Op 13 april 2015 tijdens de vrijwilligersvergadering vindt een bestuurswijziging plaats bij Kanjers voor Kanjers. Mede-oprichter van Kanjers voor Kanjers Eddy Goossens draagt zijn bestuursfunctie over aan Maikel Sellink. Beide heren nemen graag even het woord.
Lees verder..
Sponsoravond 12 maart aanstaande bij Multicycle in Ulft.
Om alle sponsoren van Kanjers voor Kanjers te bedanken organiseert de sponsorcommissie een gezellige sponsoravond bij Multicycle in Ulft. Speciale gast is ambassadeur en wereldkampioen rolstoeltennis Aniek van Koot.
Lees verder..
Tristan Hoffman Challenge: de Mont Ventoux bedwingen 
Ben jij nog op zoek naar een sportieve uitdaging? Dan is nu je kans! Hardlopend, wandelend of fietsend de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk bedwingen en je daarmee inzetten voor Kanjers voor Kanjers. Ga je ook mee? Meld je dan snel aan!
Lees verder..
Maarten Tjallingii, onze nieuwe ambassadeur
Profwielrenner Maarten Tjallingii is geen onbekende voor Kanjers voor Kanjers. Hij is al jaren van de partij bij het Achterhoek WielerSpektakel. 'Het is leuk om iets terug te doen voor de bedrijven die zich ook vol overtuiging inzetten voor de stichting.'
Lees verder..
Vrijwilliger aan het woord: Sandra Winkelhorst
Sandra Winkelhorst uit Aalten is al jaren vrijwilliger bij Kanjers voor Kanjers. Zij stelt zich graag voor.
Lees verder..
 
Speeltoestel voor Frans ten Boschschool
De Frans ten Boschschool in Lichtenvoorde is één van de winnaars van de jubileumactie van Kanjers voor Kanjers. De school is al druk bezig haar wens te vervullen.
Lees verder..
 
e-max.it: your social media marketing partner