Niels en Rianne krijgen een skelter en een schommel

 2 deelnemers van de Tristan Hoffman Challenge hebben een aanvraag ingediend om Niels en Rianne een steuntje in de rug te geven. Dat verdienen deze kanjers, aldus de deelnemers.

Niels ondervindt in het dagelijks leven veel hinder van zijn beperking (klassiek Autisme en ADHD). Het is voor hem niet makkelijk contact te maken met leeftijdsgenoten en de wereld om hem heen geeft hem veel prikkels waardoor hij snel oververmoeid is. Om toch wat meer beweging te krijgen zou een skelter goed bij hem passen. Kleine klusjes doen kan met deze skelter erg goed en dat geeft hem het gevoel belangrijk te zijn en ergens bij te horen.

Zijn zus Rianne heeft ADHD en PDD-NOS en heeft hierdoor moeite met aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten waardoor ze veel thuis. Met een broer die veel aandacht vraagt en met wie ze moeilijk kan communiceren zou een eigen ontspan-plek erg fijn zijn. Deze vogelnestschommel is dan ook erg welkom.

Bij de uitreiking gaf Rianne een prachtige tekening cadeau aan Kanjers voor Kanjers. Voor Niels was de foto-sessie van de uitreiking te druk, maar zijn zus Rianne wil ook graag zijn skelter showen.

We wensen Niels en Rianne heel veel plezier en ontspanning van de skelter en de schommel.

Kanjers voor Kanjers heeft bij deze uitreiking hulp gehad van Eric Ticheloven en zijn medewerkers; superbedankt hiervoor!

Rianne en Niels

Rianne en Niels