Na een tompouce als ontbijt op de mountainbike…

Dankzij de Kramp Run in Varsseveld gerealiseerd

Een tompouce met koffie als ontbijt! “Dat willen we elke zaterdag wel”, zeiden de jongeren van de Lindeboomweg in Harreveld. De heerlijke versnapering gaf een extra feestelijk accent aan de Kanjers voor Kanjers karavaan die afgelopen zaterdag 8 oktober arriveerde aan de Lindeboomweg. De karavaan bestond uit de Kanjers voor Kanjers auto èn de bus met aanhanger. Deze aanhanger was volgeladen met mountainbikes, grote steps, éénwielfietsen en natuurlijk de bijbehorende fietshelmen.

“In december 2010 heeft de woongroep de Lindeboomweg zijn deuren geopend. Het is een groep met jongeren met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd van 10 tot 18 jaar. Helaas zijn alle buitenspel activiteiten nog niet even goed geregeld. Het is erg belangrijk dat deze jongeren een zinvolle en sportieve daginvulling hebben,” schrijft Marlous de Weger in haar aanvraag van mei 2011.

Na de officiële overhandiging met bijbehorende fotosessie, werden de fietsen, steps en éénwielfietsen uitgeprobeerd. Eerst schoorvoetend en al gauw met enthousiasme en hele blije gezichten. Kreten als gaaf en stoer waren geen uitzondering. Nog geen drie minuten later kwam de eerste jongere al in zijn Rabobankfietstenue naar buiten om een tochtje te maken. Helemaal top!

Kanjers voor Kanjers en de Kramp Run ( http://kramprunvarsseveld.nl )  wensen de Lindeboomweg veel fiets- en stepplezier!

 

lindeboomweg 8-10-11