Mont Ventoux Challenge levert SKVK € 4.500,00 op

De Mont Ventoux Challenge die dit jaar gereden is door onder andere bestuurslid Linda en ambassadeur Tristan Hoffman, heeft de stichting maar liefst  4.500,00 euro opgeleverd!

De PIM Foundation heeft de Challenge georganiseerd voor meerdere goede doelen waaronder stichting PIM. Maar liefst 68 deelnemers hebben samen zo’n € 50.000,00 bij elkaar gefietst. Door het succes van het afgelopen jaar heeft de PIM Foundation besloten om samen met Kanjers voor Kanjers een jaarlijks terugkerende challenge in het buitenland te organiseren. De challenge zal vernoemd worden naar onze ambassadeur Tristan Hoffman.

Het komend jaar gaat de Tristan Hoffman Challenge naar de Stelvio, een berg in de Italiaanse Alpen. Met een hoogte van maar liefst 2750 meter, een afstand van 22 km en een gemiddeld stijgingspersentage van 7.2% een ware uitdaging voor elke wielerliefhebber en hardloper. Want ook lopend is het natuurlijk mogelijk de berg te bedwingen! 

Geef je daarom op via de site van de Tristan Hoffman Challenge: www.tristanhoffmanchallenge.nl  en doe mee aan deze ultieme uitdaging!