Mies, Jelte, Damian en Jermo beleven avontuur in de lucht

Vrijdag 15 juli was het zo ver. Mies Jelte, Damian en Jermo gingen de lucht in. Deze vier Kanjers verdienen een opsteker. En daarom heeft Kanjers voor Kanjers samen met Stichting Onze Ballon ze een luchtballonvaart aangeboden. De luchtballonvaart is de eerste samenwerking tussen Kanjers en Onze Ballon.

Een onvergetelijk avontuur in de lucht
Mies, Jelte, Damian en Jermo zijn vier kinderen met een ernstige ziekte of beperking. Onze Ballon heeft de kinderen uitgenodigd om een ballonvaart te maken. Samen met vader, moeder of zus hebben de kinderen een geweldige ballonvaart meegemaakt. Voor even konden ze alle zorgen vergeten en een genieten van een geweldig avontuur. Bekijk de beelden in ons fotoalbum

Begin van samenwerking
Onze Ballon is een stichting die ernstig zieke kinderen, langdurig zieke
kinderen of kinderen met een beperking blij maakt met een onvergetelijke ballonvaart, in de regio Achterhoek en Gelderland. Kanjers voor Kanjers heeft de kosten van de ballonvaart betaald. De luchtballonvaart op 15 juli is de eerste samenwerking tussen Kanjers voor Kanjers en Onze Ballon. In de toekomst gaat Kanjers meer ballonvaarten mogelijk maken. Wij kijken er naar uit.

MG 9355 verkleind