Marveld recreatie te Groenlo stelt bungalows beschikbaar

Net als vorig jaar stelt Marveld recreatie te Groenlo zijn bungalows beschikbaar tijdens het weekend van de Kanjers voor Kanjers veldtoertocht. Deze veldtoertocht wordt dit jaar gehouden op zaterdag 4 december in Winterswijk.

De Kanjers voor Kanjers veldtoertocht onderscheidt zich van andere veldtoertochten door de vele prominente (ex)wielrenners die zich op deze bijzondere dag belangeloos inzetten voor het goede doel. Zij zullen niet alleen de tocht rijden tussen de vele fietsliefhebbers, ze geven ook clinics en stellen zich beschikbaar voor groepen/ bedrijven die een arrangement af willen nemen die dag. Als ’tegenprestatie’ mogen de prominenten het gehele weekend gebruik maken van de luxe bungalows en vele faciliteiten op het recreatiepark van Marveld.

Mocht u belangstelling hebben om met deze Kanjers te fietsen, kom dan op 4 december naar de Kanjers voor Kanjers veldtoertocht in Winterswijk! Wanneer u met uw bedrijf, klanten of een andere groep een arrangement wil boeken, vraag dan informatie op over de betreffende arrangementen bij: info@skvk.nl

                                                                               marveld-recreatie