Marveld Recreatie stelt opnieuw bungalows beschikbaar

Net als vorig jaar stelt Marveld Recreatie in Groenlo zijn bungalows beschikbaar tijdens het weekend van de Kanjers voor Kanjers veldtoertocht. Deze veldtoertocht wordt dit jaar gehouden op zondag 27 november bij De Radstake in Varsseveld.

De Kanjers voor Kanjers veldtoertocht wordt dit jaar georganiseerd onder de vlag van het Achterhoek Wierspektakel. De tocht¬†onderscheidt zich van andere veldtoertochten door de vele prominente (ex)wielrenners die zich op deze bijzondere dag belangeloos inzetten voor het goede doel. Zij rijden niet alleen de tocht tussen de vele fietsliefhebbers, ze geven ook clinics aan de jeugdige fietsers en stellen zich beschikbaar voor groepen/ bedrijven die een arrangement af willen nemen die dag. Als ’tegenprestatie’ mogen de prominenten het gehele weekend gebruik maken van de luxe bungalows en het ruime aanbod aan faciliteiten op het recreatiepark van Marveld.

Mocht u belangstelling hebben om met deze Kanjers te fietsen, kom dan op 27 november naar het Achterhoek Wielelspektakel in Varsseveld! Interesse om met uw bedrijf, klanten of een andere groep gebruik te maken van een arrangement? Stuur voor meer informatie over de betreffende arrangementen een e-mail naar info@skvk.nl.