Marianne Vos op Achterhoek Wielerspektakel

Marianne Vos, meervoudig wereldkampioene veldrijden en op de weg, komt op 27 november naar het Achterhoek Wielerspektakel. De beste wielrenster van Nederland fietst volgend jaar bij de nieuwe vrouwenploeg van de Rabobank onder leiding van ploegleider Jeroen Blijlevens.

“Eindelijk de erkenning en professionalisering waar het dames wielrennen zo’n recht op heeft”, aldus Jeroen Blijlevens. “De dames leven als een prof en doen en laten er net zoveel voor als hun mannelijke collega’s in het prof circuit. De organisatie laat echter nog wel eens te wensen over door gebrek aan middelen. Nu we onder de vlag van de Rabobank vallen, zal hier gelukkig verandering in komen. Ik verheug me op het nieuwe wielerseizoen.”

Wielrenster Annemiek van Vleuten uit Vorden, winnares van de Ronde van Vlaanderen en de Wereldbeker, is momenteel herstellende van een operatie. “Als Annemiek voldoende herstelt, zal ook zij naar het Achterhoek Wielerspektakel komen” aldus Blijlevens.

We zijn er trots op Marianne Vos met ploegleider Blijlevens te mogen verwelkomen op het Achterhoek Wielerspektakel en hopen natuurlijk dat we ook Annemiek van Vleuten kunnen toevoegen aan de lijst prominenten die het Achterhoek Wielerspektakel komen vertegenwoordigen!