Maandelijks zwemuur ouder-kind bij Zwembad Zonnewater

Afgelopen jaar kon Zwembad Zonnewater in Hoog-Keppel mede dankzij de bijdrage van Kanjers voor Kanjers een ouder-kindzwemproject starten. Vanwege de vele positieve reacties en de belangstelling van de doelgroep is besloten om het zwemuur in het bestaande aanbod op te nemen.

Zwembad Zonnewater biedt aangepaste faciliteiten en extra zorg voor volwassenen en kinderen zodat zij op hun eigen niveau en in hun eigen tempo kunnen bewegen. Het aangepaste zwembad heeft een verstelbare bodem, een zwembadlift en is verwarmd tot 33⁰. Daarnaast beschikken de kleedruimtes over faciliteiten voor mensen die iets extra’s nodig hebben.

Aanmelden ouder-kind zwemuur
Tijdens het ouder-kind zwemuur staan het ontspannen, het plezier en het ontmoeten  centraal. Als er mogelijkheid is, kunnen  broers en zussen ook mee zwemmen, waardoor het gehele gezin kan genieten. Het zwemuur vindt één keer per maand plaats op zondag van 13.00 tot 14.00 uur. Wilt u meer weten of u opgeven? Neem contact op via 0314- 381100 of stuur een mail naar info@zonnewater.nl. Voor meer informatie kijk op http://www.zonnewater.nl.