Loes Gunnewijk neemt afscheid met Gunnewijk classic!

Onze ambassadrice Loes Gunnewijk neemt op 28 juni aanstaande afscheid van het profpeloton. Na 15 jaar koersen neemt ze op een spectaculaire manier afscheid. Ze organiseert de Gunnewijk Classic!

De classic is een tocht van 30 of 60 km over de favoriete trainingswegen van Loes. Je kan starten vanaf Sportpark de Bijenkamp in Eibergen van 09.00 tot 10.00 uur. Familie, vrienden en liefhebbers zijn ook van harte welkom op elke soort fiets! Tussendoor zal op de wielerbaan een dikke banden race voor kinderen van 8 t/m 12 jaar worden georganiseerd! Meer informatie vind je hieronder. Loes heeft aangegeven dat de opbrengst van haar Classic gaat naar Kanjers voor Kanjers. 

Om 12.00 uur zal Loes nog éénmaal een nummer opspelden voor haar laatste koers, een criterium op de wielerbaan samen met haar teamgenoten, collega’s en oud-ploeggenoten & oud-collega’s! Vele wereldsterren hebben al toegezegd aanwezig te zijn. Dus wil jij Loes en deze andere sterren aanmoedigen of zelfs meedoen met een tocht? Kom dan zondag 28 juni naar Eibergen!

Het programma 

8.30 uur                                 Opening inschrijving

9.00-10.00 uur                       Mogelijkheid tot starten in toertocht

11.30 uur                               Start dikke banden race

12.00 uur                               Laatste koers

12.30 uur                               Finish koers en wielercarrière   

13.30 uur                               Einde programma

 

Locatie:

Sportpark De Bijenkamp

RTC De Stofwolk, 

Rietmolenseweg 5g,

Eibergen