Leuke Meuk! viert eenjarig bestaan: aftrap samenwerking met Kanjers voor Kanjers

Leuke Meuk!, de ‘gezelligste winkel’ van Doesburg, verkoopt gebruikte dames-, heren- en kinderkleding van de betere merken, en nieuwe kleding in de vorm van een outlet. Na een korte try-out in 2011 runt Leuke Meuk! nu een jaar met succes de unieke winkel in Doesburg. Reden voor een feest! En hoe. Leuke Meuk! haalt kunst voor en door kinderen naar Doesburg, de start van een mooie samenwerking met Kanjers voor Kanjers.

Zaterdag 26 januari wordt een speciale dag, namelijk het vieren van het eenjarig bestaan aan de Ooipoortstraat in Doesburg. Anita Raaymakers en Bianca Hendriks, de gezichten achter Leuke Meuk!, gaan voor het jubileumjaar de samenwerking met Kanjers voor kanjers aan. Kanjers voor Kanjers kan rekenen op financiële steun en daarnaast helpt Leuke Meuk! de stichting met het uitdragen van onze missie: het realiseren van projecten in de Achterhoek ter bevordering van het welzijn van het kind, in het bijzonder door middel van sport en spel.

Kom 26 januari naar Leuke Meuk! in Doesburg
Want een gedeelte van de dagopbrengst gaat naar Kanjers voor Kanjers. Daarnaast zal Leuke Meuk! gedurende het jaar aandacht vragen voor Kanjers voor Kanjers in de winkel.

Voor de start van de bijzondere samenwerking is zaterdag een geweldig kunstobject te bewonderen. Namelijk de Volvo V40 die, door graffitikunstenaar Willem-Paul Koenen, tijdens de opening van de nieuwe vestiging van Volvo Harrie Arendsen in Ruurlo is bespoten. Willem-Paul heeft de hulp gekregen van een aantal hulpbehoevende kinderen. Dit waanzinnige kunstobject geeft een bijzonder tintje aan de feestelijke dag!

Waar en wanneer
Leuke Meuk! in Doesburg opent zaterdag 26 januari extra lang haar deuren. Van 9.30 uur tot 18.30 uur ben je van harte welkom. Je bent verzekerd van een hartelijk ontvangst door Anita en Bianca!

Leuke Meuk!
Ooipoortstraat 35
6981 DT DOESBURG

Kijk voor meer informatie op www.leukemeukdoesburg.nl