KrampRun 2012 overtreft nu al alle verwachtingen

Limiet van 600 lopers voor Business- en RecreatieRun bereikt!

Vooraf leek het een onmogelijk groot aantal. 600 deelnemers aan de Business- en RecreatieRun. Maar een kleine twee weken voor de start van de KrampRun is dit aantal al bereikt. De organisatie heeft dan ook besloten om de inschrijving te sluiten.
De reden hiervoor is om een goede doorstroom op het parcours te waarborgen. Het is en blijft een recreatie run, maar iedereen moet zoveel mogelijk de ruimte krijgen om in zijn of haar tempo op een prettige en verantwoorde manier de 5 kilometer door Varsseveld af te leggen.

Inschrijven KidsRun
Kinderen kunnen zich nog wel opgeven voor de KidsRun. Inschrijven via de website is nog mogelijk tot en met 2 september. Daarnaast kunnen de jonge sportievelingen zich vrijdagavond 7 september in ’t Borchuus in Varsseveld aanmelden. Let op! Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk. 

Wij wensen de organisatie van de KrampRun succes met laatste puntjes op de i zetten. Graag tot zaterdag in Varsseveld! Meer informatie over de KrampRun en het laatste nieuws vind je op www.kramprunvarsseveld.nl.