Kramp Run schenkt Kanjers voor Kanjers € 5.000,-

Het hardloopevenement voor jong en oud op zaterdag 10 september in Varsseveld ligt alweer een tijd achter ons. Onder tropische weersomstandigheden verschenen er maar liefst bijna 600 lopers en loopsters aan de start van de diverse wedstrijdonderdelen. De organisatie denkt nog vaak terug aan de succesvolle eerste editie van de Kramp Run.

Kramp Run steunt Kanjers voor Kanjers
Maar het belangrijkste doel van de Kramp Run is geld inzamelen voor het goede doel: Kanjers voor Kanjers. Naast het organiseren van een hardloopevenement, willen de initiatiefnemers achter de Kramp Run hun steentje bijdragen voor de lokale maatschappij. Kanjers voor Kanjers is door de organisatie gekoppeld aan de Kramp Run. 

Robert Gesink neemt cheque in ontvangst
Afgelopen maandag nam Kanjers voor Kanjers ambassadeur Robert Gesink de cheque ter waarde van maar liefst € 5.000,- in ontvangst. Kanjers voor Kanjers bestuurslid Mariëtte Harbers laat weten dat de stichting ontzettend blij is met dit geweldige bedrag. ,,Met een deel van het bedrag hebben wij onlangs de jonge bewoners van woongroep De Lindeboomweg in Harreveld kunnen verrassen met mountainbikes, steps, éénwielers en bijbehorende fietshelmen. Voor het andere deel zijn wij op dit moment op zoek naar een goede bestemming.’’ Onze huisfotograaf Jurgen Pillen was aanwezig om de cheque overhandiging vast te leggen.

 

cheque overhandiging kramp run 14-11-11 verkleind