Kramp Run, jij doet toch ook mee?

Ga de ultieme uitdaging aan en doe mee met de Kramp Run op 10 september 2011. De Kramp Run beschikt over een uniek gecertificeerd parcours dwars door het centrum van Varsseveld. Een evenement voor iedereen; van jong tot oud. Met de speciale Kidsrun & Businessrun is de Kramp Run een uitdaging voor familie, vrienden en collega’s.
 

krampruntitle

 

De Kramp Run gaat de uitdaging aan voor Kanjers voor Kanjers
Naast het organiseren van een hardloopevenement, willen de initiatiefnemers achter de Kramp Run hun steentje bijdragen voor de lokale maatschappij. Kanjers voor Kanjers is door de organisatie gekoppeld aan dit geweldige hardloopevenement in de Achterhoek. De complete opbrengst van de Businessrun is bestemd voor Kanjers voor Kanjers.

De Businessrun is voor bedrijven een uitje, waar de deelnemers kunnen genieten van de unieke sfeer en parcours van de hardloopwedstrijd in Varsseveld. Het enige wat de deelnemer moet doen is hardlopen. Om de bedrijvenloop voor iedereen toegankelijk te houden is er gekozen voor een 5 kilometer wedstrijd. Zowel start als finish zijn in het centrum van Varsseveld, waardoor het publiek meerdere keren gepasseerd wordt. Dit geeft de loper hopelijk een extra drive om het uiterste uit hun zelf te halen en daarnaast nog meer te genieten van de Krampbedrijvenloop. Meer weten over de Kramp Run of wil jij je direct inschrijven? Kijk dan snel op www.kramprunvarsseveld.nl.