Klimsurvival toestel voor ’Het Haakbergerveen’

Daar waar je TomTom stopt met navigeren, kom je in een prachtige omgeving waar veen, bossen, weilanden, beekjes en moerassen elkaar afwisselen. Gelegen aan een landweg ligt verscholen tussen de bomen: Zorgboerderij & logeeropvang ‘Het Haaksbergerveen’.

De boerderij straalt rust en geborgenheid uit. In het weiland lopen dwerggeitjes, een hangbuikzwijntje, kippen en konijnen. Natuurlijk dartelen en spelen de poezen en de hond over het erf. Marjolein en Ger Busser bieden hier kinderen en volwassenen met een lichte tot matige beperking een rustige omgeving, aandacht en veel positieve impulsen. Jezelf mogen zijn en kleinschaligheid staan er hoog in het vaandel.

Op maandagmorgen 22 februari was het even gedaan met de rust; de kinderen van de zorgboerderij ontvingen van Stichting Kanjers voor Kanjers een klimsurvival toestel. De thermometer gaf 0 graden aan, de wind was guur, maar de zon en het warme ontvangst maakten veel goed. Na drie hoeraatjes knalde de kurk van de champagnefles en werd het klimtoestel officieel in gebruik genomen.

Ondanks de kou bleven de kinderen bovenin het klimtoestel vertoeven en werd de champagne van grote hoogte in de glazen geschonken! “Het is ook zo’n mooi toestel, voor elk kind is er een uitdaging, we zijn enorm door jullie verwend”, aldus Marlolein Busser.

Wij wensen de kinderen van ‘Het Haaksbergerveen’ heel veel speelplezier!

Kijk hier naar het Filmpje dat gemaakt is van de uitreiking!

{youtube}J_d5OZVefnQ{/youtube}

 

haaksbergerveen2

 

haaksbergerveen4