Kinderen van Stichting Madelief bezoeken het studio 100 Zomerfestival

Zaterdag 25 juni was het al vroeg dag voor de kinderen van Stichting Madelief. De kinderen van het logeerhuis met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis werden door Kanjers voor Kanjers in het zonnetje gezet. Een bezoek aan het studio 100 Zomerfestival stond op het programma.

Om 7.00 uur vertrekt de bus richting Ahoy in Rotterdam. Eenmaal bij Ahoy aangekomen, kan de pret beginnen. De kinderen hebben een mooie plek op de tribune waar ze de artiesten, bekend van tv, goed kunnen zien. Vooral de optredens van Piet Piraat, Kabouter Plop en K3 vielen in de smaak. Mega Mindy was ook van de partij, die vanuit de nok van Ahoy naar beneden kwam vliegen. De kinderen kijken hun ogen uit!

Na afloop worden de kids verrast met een aandenken aan deze bijzondere dag: een Piet Piraathoed, of een knutselboek van K3 voor thuis. Dat viel natuurlijk erg in de smaak. Net als de lekkere broodjes en de traktaties in de bus. Kortom, het was een geweldige dag waar iedereen met heel veel plezier aan terug denkt!

 

vanalles en zomerfestival 059