Kids tijdens tweede Jeugd MTB Clinic verrast door Robert Gesink

Afgelopen zondag stond alweer de tweede Jeugd MTB Clinic op het programma. Ruim 40 jonge sportievelingen zijn vroeg opgestaan om in Borculo aan de start te verschijnen.

De dag begint mistig, maar als eenmaal het zonnetje doorbreekt, druppelen de kinderen binnen bij Buitencentrum Kerkemeijer. Om 9.00 uur is het zover. Na een welkomstwoord van begeleider Eddy Goossens worden de kids in drie verschillende groepen verdeeld. Onder begeleiding van onze professionele trainers fietsen de kids naar het bos rondom buitenzwembad het Galgenveld. Eenmaal aangekomen is het tijd voor het oefenen van behendigheid op de fiets. Slalom, klimmen en sprintjes trekken, alles komt aan bod.

Na ruim een uur zwoegen op de fiets is het tijd voor een welverdiende pauze met koek en ranja. Een grote verrassing voor de kinderen is de komst van onze Kanjers voor Kanjer ambassadeur Robert Gesink. De kids maken graag van de gelegenheid gebruik om met Robert op te foto te gaan.

De zon is inmiddels doorgebroken en het is heerlijk weer. Tijd om weer op de fiets te springen en verder te gaan met de clinic. Traditioneel wordt de clinic afgesloten met het spectaculaire tikketje op de fiets. Moe en voldaan komen de kids rond 11.30 uur bij Kerkemeijer aan om huiswaarts te keren.

Kijk snel hier voor de foto’s!

 

groepsfoto jeugdclinic verkleind 2-10-11