Kelsey is Keifit!

Elke maandag en donderdag is het een gezellige happening bij sportschool Keifit in Doetinchem. Onder de enthousiaste begeleiding van Twan en Marije traint Kelsey samen met haar maatje. Alle fitness apparaten worden benut en ook de grondoefeningen worden niet overgeslagen. Net op het moment van de buikspieroefeningen was het op 25 november 2013 tijd voor een korte onderbreking en een feestelijk fotomoment. De Kanjers voor Kanjers bloemen en de champagne werden binnen gedragen. Enkele minuten later plopte de kurk van de fles en spoot de champagne in het rond.

Mary Broekhuijsen, de kinderfysiotherapeute van Kelsey, had medio 2013 Kanjers voor Kanjers aangeschreven of het mogelijk was of Kelsey haar sportactiviteiten kon voortzetten bij Keifit. Keifit heeft dit geweldig opgepakt en zorgt tevens voor de begeleiding van de jongeren. Begeleidster Marije geeft aan hoe belangrijk het is dat deze jongeren blijven bewegen en hier samen plezier aan beleven.

Dat plezier was duidelijk merkbaar. Na het glaasje champagne hervatte Kelsey en haar maatje het programma snel. De training was immers nog niet klaar! Met een grote glimlach werd het loopapparaat betreden voor de cooling down.

Kanjers voor Kanjers wenst Kelsey en al haar sportvrienden heel veel sportieve uurtjes bij Keifit!