Tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn 2018 organiseert Stichting Kanjers voor Kanjers voor de tweede keer een bijzonder activiteitenprogramma, speciaal voor kinderen met een beperking van 4 t/m 21 jaar. We willen uw kind graag van harte uitnodigen.

De Varsseveldse Vennebulten staat in het weekend van 28 tot 30 september volledig in het teken van de paardensport. Vanuit heel Europa komen deelnemers af op dit geweldige festijn. De organisatie van het Achterhoeks Hippisch Festijn wil dat een ieder dit spektakel kan meebeleven, zo ook kinderen met een beperking.

Kanjers voor Kanjers organiseert daarom op zondag 30 september een heus Kanjersfestijn met geweldige demonstraties om te bekijken en diverse activiteiten waar uw kind aan mee kan doen. Denk hierbij aan pony’s knuffelen, hoefijzer schilderen en stokpaardje rijden. Ook is er een aangepaste menwagen op het terrein, waarop ook kinderen die rolstoel gebonden zijn kunnen meerijden. Er worden verder nog activiteiten georganiseerd in een prikkelarme omgeving.

Is uw kind gek van paarden en houdt hij/ zij van buiten zijn en leuke dingen ondernemen? Wij zouden het erg leuk vinden hem/ haar te mogen ontmoeten in de Vennebulten!
We hebben twee dagdelen beschikbaar waarvoor kan worden ingeschreven:

Op zondag 30 september kan uw kind meedoen op:

• de ochtend van 10.00 en 12.00 uur, óf
  • de middag van 13.00 tot 15.00 uur.

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.
Voor ouders en verzorgers staat koffie en thee klaar.

Buiten het opgegeven tijdstip kan een ieder verder genieten van alles wat er op het terrein te zien en beleven is, zoals de spectaculaire Cross Country.
U kunt uw kind opgeven door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. We zien het graag tegemoet!

Graag tot in de Vennebulten
Algemene voorwaarden

Inschrijfformulier Kanjersfestijn
  1. Persoonlijke gegevens van het kind
  2. Voornaam kind(*)
  3. Achternaam kind(*)
  4. Geboortedatum kind(*)
  5. Geslacht(*)
  6. Woonadres kind(*)
  7. Postcode(*)
  8. Woonplaats(*)
  9. Correspondentie
  10. Door wie wordt het kind opgegeven
  11. Voornaam aanmelder(*)
  12. Achternaam aanmelder(*)
  13. Geslacht(*)
  14. Telefoon(*)
    Ongeldige invoer
  15. E-mailadres(*)
    ongeldig e-mail adres
  16. In welke relatie staat u tot het kind(*)
  17. Algemene informatie over het kind
  18. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Met de informatie proberen we het kind tijdens de activiteit zoveel mogelijk op dezelfde manier te benaderen als in de thuissituatie. Hoe meer handvatten u ons geeft, hoe beter wij uw kind kunnen begeleiden.
  19. Welk type onderwijs volgt het kind?(*)
    Geen juist invoer
  20. Heeft het kind ervaring in de omgang met paarden?(*)
  21. Welke ervaring?(*)