KANJERSDORP ACHTERHOEKS HIPPISCH FESTIJN zoekt KANJERS

Nieuwe dimensie aan kinderactiviteiten bij Achterhoeks Hippisch Festijn 2017

Tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn 2017 op zondag 17 september aanstaande in Varsseveld geeft stichting Kanjers voor Kanjers het kinderdorp een nieuwe invulling met een extra activiteitenprogramma voor kinderen met een beperking.

Het kinderdorp in zijn huidige vorm gaat KANJERSDORP heten, waarbij de activiteiten worden uitgebreid en geschikt gemaakt voor kinderen met een beperking. Ouders/begeleiders kunnen hiervoor hun kind inschrijven.

Het Kanjersdorp organiseert van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur vele geweldige demonstraties, waarbij Kanjers voor Kanjers ambassadeur Demi Vermeulen aanwezig is. Verder zijn er diverse activiteiten waar kinderen met een beperking aan mee kunnen doen waaronder hoefijzer schilderen en pony’s knuffelen. En er is een aangepaste menwagen op het terrein waarop zelfs de kinderen die rolstoel gebonden zijn kunnen meerijden.

Naast de Kanjersactiviteiten kunnen ook alle andere activiteiten en de Cross Country op het terrein die dag vrij worden bezocht door de kinderen met beperking en hun begeleider.
Toegang voor de deelnemer en 1 begeleider is gratis.
Belangstellenden kunnen een inschrijfformulier aanvragen via ahfkanjers@skvk.nl.
Deelname gaat op volgorde van inschrijving en VOL=VOL.

Meer informatie vind u ook op www.hippischfestijn.nl