Kanjers voor Kanjers schenkt rolstoelfiets aan Melle van Pampus

Zaterdag 7 december 2013 was het een gezellige drukte bij de familie van Pampus in Zelhem. Opa, oma’s, neefjes en nichtjes waren gekomen voor de feestelijke uitreiking van de rolstoelfiets aan Melle.
Medio augustus 2013 stuurde de familie van Pampus een wens in bij Kanjers voor Kanjers; een rolstoelfiets voor Melle. Dat was de grote wens van de familie voor hun zoon van 4 jaar.
‘Melle kan door een tumor in zijn hoofd niet zelfstandig functioneren, op dit moment is er een intensief revalidatie traject en door samen te kunnen fietsen kunnen we Melle een groot plezier doen’ zo staat er in de aanvraag beschreven.

Door de geweldige support van Theissen Tweewielers uit Lichtenvoorde en Van Raam uit Varsseveld werd er snel een fiets geregeld. De prachtige fiets is zelfs voorzien van trapondersteuning zodat over een tijd zelfs oudste dochter Lizzy heerlijk met haar broertje kan gaan fietsen.

Vader Mattijn van Pampus vertelt dat hij het heerlijk vind om samen met zijn zoon te fietsen. ‘In het begin vond Melle het fijn om telkens hetzelfde rondje te maken, nu kunnen we zelfs al nieuwe routes met hem fietsen. Het is een enorme meerwaarde dat je er samen op uit kunt trekken, het vergroot enorm je wereld, het is heerlijk door de wijk of even langs de ezels te fietsen‘, aldus Mattijn van Pampus.
Ook de grote zus van Melle en zijn broertje van 1 jaar genieten volop van deze gezamenlijke uitstapjes.
Kanjers voor Kanjers wenst de familie van Pampus heel veel plezierige en zonnige fietstochten.