Kanjers voor Kanjers ‘overvallen’ bedrijven in de Achterhoek

Ze hadden er voor kunnen kiezen alle bedrijven per post te benaderen, maar dat vonden ze te gewoon. Ze hebben een beter plan: Kanjers voor Kanjers gaat op de racefiets door de Achterhoek om bedrijven uit te nodigen op zondag 25 november mee te fietsen tijdens het Achterhoek WielerSpektakel.

Ze verrassen tientallen bedrijven en organisaties in de regio en overhandigen hen een unieke bidon met daarin alle informatie over dit grootse wielerevenement. Het Achterhoek WielerSpektakel wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door Kanjers voor Kanjers, samen met wielertourclub De Slinge (Varsseveld) en de Robert Gesink Fanclub. Vele prominente renners, waaronder Robert Gesink, Tristan Hoffman en Jeroen Blijlevens fietsen op deze dag voor het goede doel. De opbrengst van het Achterhoek WielerSpektakel is namelijk bestemd voor Kanjers voor Kanjers.

Bedrijven die op zoek zijn naar een niet-alledaagse manier om aan relatiebeheer of teambuilding te doen, kunnen verschillende VIP-arrangementen afnemen en zo de toertocht fietsen in het gezelschap van een echte topper uit de wielersport. Frank Arendsen van Volvo-dealer Harrie Arendsen is de eerste die uit handen van de fietsers een unieke bidon in ontvangst neemt. Frank: “Wat een leuke en originele actie! Wij dragen Kanjers voor Kanjers al lang een warm hart toe en ondersteunen hen waar mogelijk. Zij zetten zich in voor alle kinderen in de Achterhoek waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat ze sporten en spelen. Een prachtig doel waar wij volledig achter staan!”

Kijk voor meer informatie op www.achterhoekwielerspektakel.nl.

bidonactie juli 2012 verkleind