Kanjers voor Kanjers organiseert in 2011 eigen Challenge

Stichting Kanjers voor Kanjers organiseert in 2011 een eigen Tristan Hoffman Challenge. In 2010 werd deze nog georganiseerd door de PIM Foundation, in samenwerking met Tristan en Vera Hoffman. Stichting Kanjers voor Kanjers was toen één van de goede doelen die een donatie mocht ontvangen van maar liefst € 33.000,00 van de PIM Foundation.

De Tristan Hoffman Challenge 2010 was een immens succes dankzij de goede organisatie, een geweldige groep deelnemers, een perfecte omgeving en prachtige weersomstandigheden. Toch is besloten om volgend jaar niet meer aan te sluiten bij de PIM Foundation omdat zij de komende challenge opnieuw aangaan met de Passo del Stelvio.

De ‘Vrienden van Kanjers voor Kanjers 1 en 2’, de Achterhoekse deelnemers van de afgelopen Tristan Hoffman Challenge, zijn echter al twee jaar achtereen naar de Stelvio geweest en zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Reden genoeg voor Kanjers voor Kanjers om zelf het heft in handen te nemen en de komende Tristan Hoffman Challenge zelf te organiseren. De nieuwste editie van de Tristan Hoffman Challenge zal volgend jaar plaats vinden in de Zuid-Franse Alpen. Een delegatie van de kerngroep zal eind September afreizen naar het zuiden om de condities van een aantal bergen te beoordelen en hotels te zoeken zodat de Tristan Hoffman Challenge 2011 opnieuw een groot succes wordt.