01 nov 2017

Sponsoravond bij Kramp in Varsseveld

Op 26 oktober jl. organiseerde Kanjers voor Kanjers haar sponsoravond. Sponsor Kramp in Varsseveld wilde graag gastheer zijn voor deze avond waarbij een kijkje in de keuken mogelijk wordt gemaakt. Directeur Hans Scholten vertelde de aanwezigen vol… lees verder..
11 sept 2017

Peter Hulshorst nieuwe voorzitter Kanjers voor Kanjers

Na het vertrek van Michelle Arink als voorzitter van onze stichting is het bestuur op zoek gegaan naar een nieuwe voorzitter.Wij zijn erg blij te kunnen melden dat Peter Hulshorst deze uitdagende functie met veel plezier heeft aanvaard. Peter stelt zich… lees verder..
22 juli 2017

Omloop van Goossens levert ruim 2000 euro op!

Zondag 9 juli jl organiseerde Goossens Tweewielers Groenlo voor de eerste keer een fietstocht voor zowel de 'gewone' fietsers als deelnemers op een racefiets. Deelnemers aan deze tocht konden kiezen uit drie afstanden. Het mooie weer en de prachtige routes… lees verder..
12 juli 2017

KANJERSDORP ACHTERHOEKS HIPPISCH FESTIJN zoekt KANJERS

Nieuwe dimensie aan kinderactiviteiten bij Achterhoeks Hippisch Festijn 2017 Tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn 2017 op zondag 17 september aanstaande in Varsseveld geeft stichting Kanjers voor Kanjers het kinderdorp een nieuwe invulling met een extra… lees verder..
11 juni 2017

Seesing Personeel Achterhoek Cup 2017 doneert aan Kanjers voor Kanjers

10 juni jl was de finaledag van de Seesing Personeel Achterhoek Cup. Aan dit voetbaltoernooi -dat dit jaar voor de vijfde keer plaatsvond- wordt ieder jaar een goed doel gekoppeld. Hoe mooi is het dat Kanjers voor Kanjers, de Achterhoekse stichting die sport… lees verder..
27 mrt 2017

Univé Oost schenkt Kanjers voor Kanjers € 1000,--

Blij verrast waren we door de gift die we kregen van Univé Oost in verband met het 12,5 jarig jubileum van één van hun medewerksters.Dank jullie wel Kanjers van Univé - daar plukken "onze" kinderen de vruchten van. lees verder..
09 mrt 2017

Samenwerkingsverband Stichting Onze Ballon en Kanjers voor Kanjers: feestelijke ballonvaart 26 maart 2017

Helaas zijn de weerberichten voor aanstaande zondag (19 maart) niet goed en daarom wijken we uit naar een week later (26 maart). Zondag 26 maart gaan we officieel het logo van Kanjers voor Kanjers op de luchtballon van Stichting Onze Ballon onthullen. In het… lees verder..
20 dec 2016

Santa Run Lochem: Kerstmannen lopen voor Kanjers voor Kanjers

Ook in 2016 werd de Santa Run Lochem gehouden, georganiseerd door de Rotaryclub Barchem en de Rotaryclub Berkel. Deze keer was Kanjers voor Kanjers als goed doel aan deze run gekoppeld. Bijna honderd deelnemers, als kerstman verkleed, legden het 3,9 km lange… lees verder..
16 dec 2016

Demi Vermeulen wordt ambassadeur van Kanjers voor Kanjers

Op 16 december 2016 werd Demi Vermeulen uit Zevenaar officieel ambassadeur van Kanjers voor Kanjers. Demi nam deel aan de Paralympics in Rio de Janeiro samen met haar paard Burberry. Ze won zilver in de individuele proef Grade 2 en werd vierde bij de kür op… lees verder..
12 dec 2016

Flessenbonactie levert € 220 op

Voorafgaand aan de Montferlandrun zijn we benaderd door Jelle Hengeveld uit Varsseveld. Hij is een paar maanden geleden begonnen met hardlopen en heeft zich ingeschreven voor de Montferlandrun.Hij zag dat wij als goed doel aan het event waren verbonden en… lees verder..
12 dec 2016

Deelnemers Montferlandrun doneren € 1250,=

Op zondag 4 dec werd de 21e Pfixx Solar Montferlandrun gehouden met als start en finishlocatie 's-Heerenberg.Wij van de Stichting Kanjers voor Kanjers waren voor de tweede keer als goed doel verbonden aan dit loopevenement in de gemeente… lees verder..
10 dec 2016

Een Sinterklaascadeau voor Kanjers voor Kanjers

Al jaren bezoeken Sint en de Pieten van de penitentiaire inrichting in Zutphen kinderen in de omgeving. Het geld dat ze hier mee ophalen schenken ze elk jaar aan een goed doel dat iets doet voor kinderen. Dit jaar was Kanjers voor Kanjers de gelukkige. Nadat… lees verder..
07 dec 2016

Fantastische opbrengst Kramp Run 2016

Ook dit jaar werd in Varsseveld de Kramp Run gelopen. En ook dit jaar was de opbrengst van de Run bestemd voor Kanjers voor Kanjers. Hans Scholten en Reinier Slöetjes van Kramp Nederland overhandigden een cheque van maar liefst € 10.000,-- aan onze stichting.… lees verder..
05 dec 2016

Dames Golfclub Winterswijk doneren aan Kanjers voor Kanjers

Een groep dames die op de dinsdagmiddag golfen bij de Golfclub Winterswijk hebben spontaan een inzameling gehouden voor Kanjers voor Kanjers. Wat hen zo aanspreekt aan onze stichting is dat we kinderen in de Achterhoek -voor wie het sporten en spelen niet… lees verder..
18 nov 2016

Kiwanis Doetinchem overhandigen cheque van € 5000,-

Op 18 september werd in Doetinchem de Kiwanis City Swim georganiseerd. Dit was een groot succes met een geweldige opbrengst voor twee goede doelen, waarvan Kanjers voor Kanjers er één was.Op 15 november mochten Kitty, Petra en Ronald namens Kanjers voor… lees verder..
05 nov 2016

Sanovo Technology Aalten doneert aan Kanjers voor Kanjers

Zaterdag 25 september vierde Sanovo Technology Netherlands uit Aalten haar 60-jarig jubileum onder andere met een reunie voor oud-werknemers. Alle aanwezigen konden een vrije gift geven voor Kanjers voor Kanjers en dit resulteerde in het mooie bedrag van ruim… lees verder..
29 okt 2016

Jelle van Gorkom geeft cheque aan Kanjers voor Kanjers

Tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro won onze ambassadeur Jelle van Gorkom zilver bij de BMX. Als blijk van waardering voor zijn prestatie kreeg hij van de Rabobank een cheque overhandigd. Jelle besloot deze te verdelen tussen de… lees verder..
20161012 115616
13 okt 2016

Sport en Bewegen Graafschap College sport ruim € 4.000,- bij elkaar voor Kanjers

Woensdag 12 oktober is het eindelijk zo ver. De officiële chequeoverhandiging van de opleiding Sport en Bewegen van het Graafschap College in Doetinchem aan Kanjers voor Kanjers. Maar liefst 50 studenten en medewerkers van de opleiding Sport en Bewegen hebben… lees verder..
123 0029 verkleind
31 aug 2016

NSGK & Kanjers voor Kanjers bundelen krachten: buurtplein voor Basisschool Octa

Vandaag is een feestelijke dag. Want de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) en Kanjers voor Kanjers hebben een cheque van € 15.000,- aan Basisschool Octa overhandigd. Dit voor de renovatie van het schoolplein naar een buurtplein. De… lees verder..
13 juni 2016

Communicantjes zamelen lege flessen in voor Kanjers voor Kanjers

De communicantjes van drie basisscholen in 's-Heerenberg hebben onlangs een actie op touw gezet om geld in te zamelen voor Kanjers voor Kanjers. De kinderen hebben lege flessen ingezameld. Tassen vol lege statiegeldflessen werden ingeleverd bij de lokale… lees verder..
Goede doelen markt Beek 22 03 2016
14 apr 2016

Basisschool het Rondeel in Beek steunt Kanjers met Goede doelen markt

22 maart organiseerde Basisschool het Rondeel in Beek een Goede doelen markt. Kanjers voor Kanjers is uitgenodigd als één van de goede doelen tijdens de markt. Tijdens de afsluitende markt werd er van alles georganiseerd en mochten we een geweldig geldbedrag… lees verder..
02 mrt 2016

Vrijwilliger Maikel Sellink 'Achterhoeker van de maand'

Nietsvermoedend was onze vrijwilliger Maikel Sellink vanochtend aanwezig bij Optimaal FM om een interview te geven over Kanjers voor Kanjers. Tijdens deze uitzending werd hij verrast door Dennis Seesing - directeur van Seesing Personeel in Lichtenvoorde- die… lees verder..
zes 800
22 feb 2016

Zesdaagse Rotterdam: succes voor Kanjers voor Kanjers

Prachtige opbrengst voor Kanjers Voor Kanjers tijdens de Staatsloterij Zesdaagse Rotterdam. Het zal u in de maand januari wel opgevallen zijn via de sociale media dat wij van Kanjers voor Kanjers te gast waren bij de Zesdaagse in Rotterdam.Voor het tweede… lees verder..
17 feb 2016

Kanjers voor Kanjers hergebruikt materialen

Nu Kanjers voor Kanjers al ruim 6 jaar aan de weg timmert, gebeurt het wel eens dat een attribuut over is of dat bijvoorbeeld een kind uit een fiets is gegroeid. Wij proberen dan voor dit betreffende toestel of fiets weer een passende bestemming te vinden.… lees verder..
10 feb 2016

Personeel Besi Netherlands schenkt € 6.000,- aan Kanjers voor Kanjers

Begin januari ontving Kanjers voor Kanjers een geweldige e-mail van Geert Sommers, werkzaam bij Besi Netherlands in Duiven. Besi Netherlands is een bedrijf dat o.a. verpakkingsmethoden voor chips ontwikkelt voor smartphones, tablets en elektronica voor de… lees verder..
05 jan 2016

Kanjers voor Kanjers is goed doel op de Zesdaagse in Rotterdam

Doe mee met de Zesdaagse Loterij! Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen en ons steunen?…
27 nov 2015

Jubileumeditie Achterhoek WielerSpektakel levert bijna € 11.000,- op voor Kanjers voor Kanjers

Afgelopen zondag 22 november vond het vijfde Achterhoek WielerSpektakel plaats. Deze dag…
18 nov 2015

KrampRun schenkt 10.000 euro aan Kanjers voor Kanjers

De jubileumeditie van de KrampRun was er één die de boeken in gaat als zeer geslaagd.…
16 okt 2015

Color-run voor Kanjers voor Kanjers

Toppers zijn het. Afgelopen zomer organiseerde de H.W. Heuvelschool uit Borculo een…
12 okt 2015

Cheque van WTC Neede na afloop van MTB Jeugd Clinic

Zondag 11 oktober was Kanjers voor Kanjers te gast bij WTC Neede. Onder perfecte…
07 okt 2015

Heilbron fietsclinic schenkt opbrengst aan Kanjers voor Kanjers

Heilbron assurantiën is maatschappelijk zeer betrokken bij projecten in haar regio en…
10 sept 2015

Kanjers goed doel bij NK wielrennen voor Burgemeesters

De jaarlijkse Burgemeesters-fietsdag is dit jaar gehouden in de gemeente Berkelland. Voor…
12 juli 2015

Opbrengst Loes Gunnewijk Classic voor Kanjers!

De Loes Gunnewijk Classic, het afscheid van Loes als professioneel wielrenster, heeft…
15 juni 2015

Loes Gunnewijk neemt afscheid met Gunnewijk classic!

Onze ambassadrice Loes Gunnewijk neemt op 28 juni aanstaande afscheid van het…
Default Image
15 juni 2015

Kennismaken met het Klimbos in Ruurlo

Maandag 8 juni hebben 80 kinderen met een beperking mogen kennismaken met het nieuwe…