Kanjers voor Kanjers mobiel dankzij Harrie Arendsen

Volvo dealer Harrie Arendsen draagt Stichting Kanjers voor Kanjers een warm hart toe door het bieden van mobiliteit. Het komende jaar rijden de vrijwilligers van Stichting Kanjers van Kanjers namelijk in een Volvo C30 van Harrie Arendsen.

Harrie Arendsen, officieel Volvo dealer met vestigingen in Doetinchem, Ruurlo en Zevenaar, steunt de stichting in de vorm van een prachtige Volvo C30 in de kleuren van de stichting. Zaterdag 19 maart 2011 nam Kanjers voor Kanjers ambassadeur Stef Dusseldorp uit handen van Frank Arendsen de sleutel van de sportieve Volvo in ontvangst. Stef was afgelopen weekend nog succesvol door het winnen van de GT1 in Abu Dhabi. Dankzij dit bijzondere gebaar van Harrie Arendsen zijn onze vrijwilligers mobiel en kan de stichting nog meer kinderen dichtbij huis blij maken.

overhandiging volvo12

Frank Arendsen van Volvo dealer Harrie Arendsen overhandigt Kanjers voor Kanjers ambassadeur Stef Dusseldorp de sleutel van de Volvo C30.