Kanjers voor Kanjers kandidaat voor Oranje Fonds Kroonappels

Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Kroonappels. Er zijn drie categorieën, Jeugd, Buurt en Helpende Hand. Kanjers voor Kanjers doet mee aan deze grote landelijke actie in de categorie Jeugd, in de gemeente Oost Gelre. En wij hebben jouw stem nodig!

Het Oranje Fonds zoekt samen met iedereen in het Koninkrijk naar de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven. Zo wijst het Oranje Fonds, samen met alle Nederlanders, de nieuwe Koning en Koningin de weg naar bijzondere maatschappelijke organisaties overal in het land. Kanjers voor Kanjers kan natuurlijk niet ontbreken. De uiteindelijke winnaars ontvangen €50.000,= én een Appeltje van Oranje!

Kanjers voor Kanjers is één van de aangemelde initiatieven in de categorie Jeugd, in de gemeente Oost Gelre. Om winnaar te worden, is jouw stem ontzettend belangrijk! Daarom doen wij een oproep aan alle inwoners van de gemeente Oost Gelre om in het weekend van 15, 16 en 17 maart te stemmen op Kanjers voor Kanjers. Want wij hopen natuurlijk voldoende stemmen te krijgen om te winnen!

Jouw stem uitbrengen
Hier zitten een aantal voorwaarden aan. Omdat Kanjers voor Kanjers een initiatief is uit de gemeente Oost Gelre, mogen alleen mensen stemmen die in de gemeente Oost Gelre wonen. Verder kan er per huisadres maximaal één keer gestemd worden op een initiatief uit alle drie de categorieën.

Stem op Kanjers voor Kanjers als je in de gemeente Oost Gelre woont
Dus woon jij in de gemeente Oost Gelre en draag jij Kanjers voor Kanjers een warm hart toe? Stem dan op ons en ga naar www.kroonappels.nl. Je vindt Kanjers voor Kanjers door te zoeken op gemeente ‘Oost Gelre’.

Heb jij je stem uitgebracht of woon je niet in Oost Gelre, maar ken je er wel mensen? Roep dan je familie, vrienden, collega’s en andere bekenden uit Oost Gelre op om op Kanjers voor Kanjers te stemmen.

Wij hopen op jouw stem/hulp te mogen rekenen!!

 

logo kroonappels