Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinics 2012: jij fietst toch ook mee?

Wij gaan weer van start. Ook in 2012 organiseert Kanjers voor Kanjers een reeks Jeugd Mountainbike Clinics voor de jeugd vanaf zes jaar. Naar aanleiding van het grote succes van de Jeugd MTB Clinics kunnen de kids dit jaar maar liefst zeven keer meefietsen. Wij beginnen zondag 13 mei aanstaande met de eerste clinic in Zieuwent.

Het doel van de reeks Jeugd MTB Clinics is om jou kennis te laten maken met de fietssport, want samen fietsen is namelijk hartstikke cool! Echte fietstrainers leren jou de kneepjes van het mountainbiken. Wie wil dat nu niet?

Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinics 2012
Noteer de data in je agenda:

  • Zondag 13 mei, Toerclub Veloc√© in Zieuwent
  • Zondag 26 augustus, WTC Keitrappers in Lichtenvoorde
  • Zondag 7 oktober, TC Liemers/ATB Club de Pedaleur in Doetinchem
  • Zondag 21 oktober, Toerclub Steenderen in Hoog-Keppel
  • Zondag 4 november, FTC Wenters in Winterswijk
  • Zondag 18 november, De Peddelaars in Aalten
  • Zondag 25 november, WTC De Slinge in Varsseveld

De clinics worden georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke wieler- of toerclub en vinden gelijktijdig met de toertocht voor de volwassenen plaats. Elke clinic start om 9.00 uur en eindigt rond 11.30 uur bij het clubgebouw. Inschrijven kan tussen 8.30 uur een 9.00 uur en deelname is gratis. Let op! Mountainbike en helm zijn verplicht.

Kinderen die minimaal drie clinics meefietsen, krijgen tijdens de finale van Jeugd MTB Clinics op zondag 25 november een bijzondere herinnering meer naar huis. Ook in 2012 is de finale onderdeel van het Achterhoek Wielerspektakel.

Geef je op!
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Spring dan op je fiets en doe mee aan de Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinics. Heb jij ook zin om mee te fietsen, maar ben je niet in het bezit van een mountainbike? Kanjers voor Kanjers beschikt over een aantal mountainbikes en helmen, zodat ook jij kan meedoen.

Geef je op voor de eerste clinic op 13 mei aanstaande en stuur een e-mailbericht met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar jeugdclinics@skvk.nl. Start en finish is bij het Sourcy Center aan de Zegendijk 3 in Zieuwent.

jeugd mountainbike clinic 2011 verkleind