Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinic


Ook bij dit vernieuwde Kanjers voor Kanjers Sport Event, is de Jeugd Mtb-clinic aanwezig. Op zondag 25 september om, 10:00 uur zal deze worden gehouden vanaf ’t Sportpark.

Kinderen kennis laten maken met de fietssport. Dat is het doel van de Jeugd MTB Clinics. Sinds een aantal jaren organiseert Kanjers voor Kanjers in de regio een reeks Jeugd Mountainbike Clinics. Nu alles weer kan en mag, willen wij de kinderen weer graag op de mountainbike zien! En wat is er nu mooier, nadat we jouw enthousiast leren hoe je moet, remmen en schakelen om, vervolgens samen door ’t bos te scheuren?

Ervaren instructeurs leren kinderen vanaf zes jaar de fijne kneepjes van het mountainbiken. Bijvoorbeeld hoe je ook handig over een modderpad fietst, een boomstronk ontwijkt of een hellinkje neemt. Want fietsen is cool!

Wil je meedoen aan de Jeugd Mtb-clinic? Dat vinden wij ontzettend leuk! Heb je zelf geen MTB en wil je er één lenen? Dat kan, Kanjers voor Kanjers heeft een aantal fietsen en helmen beschikbaar.

WAT MOET JE DOEN ALS JE MEE WILT DOEN AAN EEN JEUGD MTB CLINIC?

Stuur een mail naar jeugdclinics@skvk.nl waarin je je opgeeft voor de Jeugd MTB clinic en vermeld daarin dan het volgende:

- voor- en achternaam
- leeftijd
- lengte
- wil je van Kanjers voor Kanjers een MTB lenen?
- wil je van Kanjers voor Kanjers een helm lenen?

Je mag uiteraard ook meedoen met je eigen mountainbike. Een helm dragen is verplicht!

We zien je heel graag bij onze Jeugd MTB clinics!