Kanjers voor Kanjers is goed doel op de Zesdaagse in Rotterdam

Doe mee met de Zesdaagse Loterij!

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen en ons steunen?

Dat kan door mee te spelen aan de (online) Zesdaagse Loterij van de Staatloterij Zesdaagse van Rotterdam.

Van 7 tot en met 12 januari 2016 vindt de 34e Rotterdamse zesdaagse plaats in Ahoy. Door mee te spelen aan de loterij help je ons, want de helft van kosten van het lot komt ten goede voor Kanjers voor Kanjers. Met dit geld kunnen wij nog meer kinderen in de Achterhoek laten sporten en spelen.

Elke avond staat een ander doel centraal; op donderdagavond 7 januari aanstaande staat Kanjers voor Kanjers in de schijnwerpers.

Meespelen kan nu al en is eenvoudig via zesdaagseloterij.nl. Je ontvangt je lotnummer per sms. Je kunt voor twee wedstrijdonderdelen je favoriete koppel aangeven waarmee dagprijzen te winnen zijn. Iedere deelnemer die de goede winnaar van een wedstrijdonderdeel heeft voorspeld wordt in een virtuele pot gestopt om mee te dingen naar de dagprijzen. Je doet daarnaast sowieso mee voor de hoofdprijs van €10.000,- netto. De kosten van een lot zijn slechts € 3,- Hiervoor kun je meespelen, én steun je Kanjers voor Kanjers!

Koppel nummer 9 rijdt in het prachtige Kanjers voor Kanjers-tenue. Lucas Liss en Marcel Kalz gaan alle dagen de strijd aan tegen veel nationale en internationale toppers. 

De Zesdaagse van Rotterdam is de aftrap van het nieuwe wielerseizoen. De wielerwereld komt in deze dagen bijeen in Ahoy. Nieuwe vedettes, oude legendes, fans en sponsoren ontmoeten elkaar op een evenement dat topsport en entertainment brengt.

Meer informatie over de Staatsloterij Zesdaagse van Rotterdam kun je vinden op: www.zesdaagserotterdam.nl