Kanjers van Stichting De Lichtenvoorde krijgen fietsen

Met twee crossfietsen, twee mountainbikes en een omafiets kunnen de Kanjers van Stichting De Lichtenvoorde eindelijk hun energie kwijt. Op maandag 24 augustus vond de uitreiking van de fietsen plaats, onder grote belangstelling van de pers. De uitreiking werd bezegeld met een glas echte (kinder)champagne.

Stichting Kanjers voor Kanjers kreeg enkele maanden geleden een projectaanvraag van Stichting De Lichtenvoorde. Door het gebrek aan financiële middelen was het voor de kinderen van de twee groepen van Stichting De Lichtenvoorde uit Groenlo en Warnsveld niet mogelijk om stoom af te blazen op een goede fiets. Stichting Kanjers voor Kanjers ging op bezoek aan de Lichtenvoordseweg in Groenlo en besloot maar liefs vijf fietsen te schenken aan de Kanjers van de twee groepen.

Foto’s: Jurgen Pillen Fotografie

toespraak1