Kanjers ambassadeur Stef Dusseldorp op pad voor de KrampRun

Stef Dusseldorp heeft afgelopen dinsdag bassischolen in Varsseveld en Heelweg bezocht om de kinderen enthousiast te maken om zaterdag 8 september aanstaande mee te doen aan de KrampRun. Kanjers voor Kanjers is als goed doel aan de KrampRun verbonden. 

Stef zet zich als ambassadeur graag in voor Kanjers voor Kanjers. Voor deze speciale dag heeft hij zelfs zijn racepak aangetrokken. De dag begint op basisschool Op Koers. De kinderen kijk vol ongeloof toe hoe Stef de Kanjers Volvo, beschikbaar gesteld door Volvodealer Harrie Arendsen, het schoolplein op manoeuvreert. Na een inleidend praatje over de KrampRun, vertelt de autocoureur over zijn werk en het belang van bewegen en sporten. De kinderen luisteren ademloos toe en stellen daarna de nodige vragen.

Aansluitend vertelt Henriette Brethouwer de leerlingen over de mogelijkheden die Kanjers voor Kanjers biedt aan kinderen die een beperking hebben. Met behulp van materialen die de organisatie schenkt, kunnen zij ook spelen en sporten en daarbij ervaren dat ook zij heel veel dingen wel kunnen. Het enthousiaste verhaal van Henriette maakt zoveel indruk op de kinderen, dat ze luid applaudiseren en toezeggen deel te nemen aan de KrampRun. Daarna wordt het tijd om een handtekening te scoren van Stef, die hier de handen meer dan vol aan heeft. Als een echte ambassadeur neemt hij alle tijd voor de kinderen.

De tocht wordt vervolgd naar de Maranathaschool en de Wilhelminaschool, die tijdelijk onder één dak zitten. Ook hier zijn de kinderen enthousiast over het verhaal en beginnen spontaan en massaal hard te lopen om te laten zien dat het met de conditie goed zit. Niets staat hun deelname meer in de weg. ’s Middags wordt er nog koers gezet richting de Julianaschool in Heelweg. De kleine school zet de deur open voor de afvaardiging van de KrampRun en Stef blijkt ook hier een echte trekpleister.

Henriette en Stef, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage!

 

promotie kramprun stef verkleind