Sponsoren deelnemers

Samen sterk

Wilt u een deelnemer sponsoren aan de Kanjer Mountain Challenge, dan kun u via Deelnemers 2022 achter de de naam van de deelnemer, op de sponsorknop drukken. U wordt hier doorgeleid naar een Ideal omgeving, waar u het bedrag kunt doneren. Het bedrag verschijnt dan bij deze deelnemer en u en de deelnemer ontvangen een bevestigingsmail.  

Tip helemaal tot het einde doorgang bij de donatieknop.  Dus hier ook op afsluiten drukken om de betaling definitief te maken.  Een donatie aan Kanjers voor Kanjers en ook aan de deelnemers van de Kanjer Mountain Challenge is fiscaal aftrekbaar, omdat Kanjers voor Kanjers de ANBI status heeft. 

Sponsor uw eigen Kanjer als bedrijf

U stort een vrij te kiezen sponsorbedrag via de doneerknop achter de naam van de betreffende deelnemer. Bij sponsoring van een bedrag van € 100,00 of meer, kan uw bedrijfslogo geplaatst worden op deze site van de Kanjer Mountain Challenge.

Wordt Sponsor van Kanjers voor Kanjer

Wilt u als bedrijf Sponsor worden van de Stichting Kanjers voor Kanjers, neem dan contact op met de sponsor-commissie onder mailadres sponsorcommissie@kanjersvoorkanjers.nl

Sponsoren deelnemers