Tristan Hoffman Challenge Sponsoren

Om ons doel te realiseren zijn wij afhankelijk van sponsoren. Op 28 juni 2019 staat een hele grote groep enthousiaste fietsers, hardlopers en wandelaars in de vroege ochtend aan de voet van de Col d'Aubisque in Zuid-Frankrijk en gaan zij de sportieve uitdaging aan om de top van de berg te bereiken. Dit alles met het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het welzijn van het kind.

De Tristan Hoffman Challenge is voor bedrijven een interessant evenement om te sponsoren. Sponsoring van de Challenge levert uw bedrijf uiteraard ook iets op. We bieden tegenprestaties op maat, waaronder het vermelden van uw bedrijfslogo op promotiemateriaal van de Challenge.

Denkt u erover om sponsor te worden van de Tristan Hoffman Challenge? Stuur een e-mail naar info@tristanhoffmanchallenge.nl en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

Uw bijdrage of gift is aftrekbaar Uw sponsorbijdrage (gift) aan de Tristan Hoffman Challenge is aftrekbaar voor de aangifte inkomstenbelasting.

Wij bespreken graag met u wat u voor ons kunt betekenen. Niet alleen financieel kunt u iets voor ons doen, maar misschien kan uw bedrijf ons op een andere manier van grote waarde zijn. Wellicht kunnen wij hiermee uw bedrijf extra positief in de aandacht brengen.