Kanjer Mountain Challenge

Fietsen, hardlopen en wandelen voor het goede doel.

Het doel van de Kanjer Mountain Challenge is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: Kanjers voor Kanjers. Kanjers voor Kanjers zet zich in voor het welzijn van kinderen in de Achterhoek, in het bijzonder rond sport en spel. Kinderen die niet in staat zijn om sport en spel op een goede manier te beleven: minder bedeelde, zieke en/of gehandicapte kinderen. Voor deze kinderen wil de stichting een oplossing zoeken, zodat sport en spel ook voor deze kinderen (weer) tot de mogelijkheden behoort.

 

Challenge 2023

Jouw doel voor 2023!

De uitdaging voor 2023 is bekend: We gaan de Col de la Croix de Fer in Frankrijk beklimmen op donderdag 22 juni 2023.

Je kunt je nu al inschrijven via deze link.

Ga mee met het leukste goede doel van de Achterhoek. Zet je in voor Kanjers voor Kanjers en wees onderdeel van een geweldige sportieve ervaring in 2023.


De gehele opbrengst van de deelnemers van de Kanjer Mountain Challenge is bestemd voor Kanjers voor Kanjers. Onze sponsoren maken de organisatie kosten dekkend in materieel en in gelden. Meer weten over de stichting? Bezoek www.kanjersvoorkanjers.nl.

Het belang van sport en spel

Sport en spel is belangrijk voor ieder mens. Het draagt bij aan een goede gezondheid. Voor kinderen heeft het verder een positieve uitwerking op ontwikkeling en ontplooiing, zowel mentaal als fysiek. Bij groepssporten en spel levert de teamgeest een belangrijke bijdrage aan de algemene acceptatie en voorkoming van uitsluiting van het kind in het dagelijks leven. Het kind krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen.

Spel draagt bij aan de algemene ontwikkeling

Sport en spel is belangrijk voor ieder mens. Het geeft plezier en draagt bij aan een goede gezondheid en aan de algemene ontwikkeling. Voor kinderen heeft het verder een positieve uitwerking op ontwikkeling en ontplooiing, zowel mentaal als fysiek. Bij groepssporten en spel levert de teamgeest een belangrijke bijdrage aan de algemene acceptatie en voorkoming van uitsluiting van het kind in het dagelijks leven. Het kind krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen.

ANBI

Kanjers voor Kanjers is aangemerkt als ANBI (algemeen nut beogende instelling). Dat betekent dat giften aftrekbaar zijn van het belastbare inkomen. Kijk voor meer infomatie op www.belastingdienst.nl/giften.