Kanjer Mountain Challenge uitgesteld.

De wereld bevindt zich momenteel in een onzekere situatie die niet te overzien is. De enorme impact van COVID-19 (coronavirus) raakt iedereen, zo ook onze Kanjer Mountain Challenge.

Daarom hebben wij als organisatie dan ook met pijn in ons hart besloten om de 11e editie van de KMC die op 26 juni zou plaatsvinden niet door te laten gaan maar te verplaatsen naar 25 juni 2021.

De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers en andere betrokkenen staan bij ons op de eerste plaats. Daarnaast heeft het kabinet deze week alle evenementen sowieso tot 1 juni verboden.

Maar ook daarna is het nog volledig onduidelijk hoe de situatie dan in Europa zal zijn.

We kijken naar de mogelijkheid om in het najaar al een gezamenlijke training(en) te organiseren in aanloop naar de KMC 2021.

We houden jullie hiervan op de hoogte.

Samen sterk, blijf gezond en mochten jullie vragen hebben horen we dat uiteraard graag via kmc@stichtingkanjersvoorkanjers.nl