Jubileumactie-winnaar Spelotheek De Blokkendoos voorzien van nieuw speelgoed

Spelotheek ‘de Blokkendoos’ uit Aalten was één van de 5 winnaars van de Jubileumactie ter ere van het 5-jarig bestaan van Kanjers voor Kanjers. Voor maar liefst € 5000,00 konden de vrijwilligers van de Blokkendoos nieuw speelgoed en spelmateriaal uitzoeken.

De vrijwilligers van de Blokkendoos hadden al veel langer de wens om veel speelgoed en spelmaterialen te vervangen. De financiële ruimte ontbrak hier echter voor. De Jubileumactie van Kanjers kwam op een goed moment en dat de Blokkendoos dan ook bij de 5 winnaars hoorde, was een lot uit de loterij. Omdat Kanjers voor Kanjers nooit geld schenkt maar alleen materialen, hebben de vrijwilligers zorgvuldig bekeken welke nieuwe spellen en materialen aangeschaft konden worden door Kanjers voor Kanjers. Inmiddels zijn de verouderde en defecte spellen vervangen voor prachtige nieuwe spellen en spelmaterialen. Alles voorzien van een prachtig logo van Kanjers voor Kanjers.

Woensdagmiddag 22 april was de officiële ‘uitreiking’ voor de Blokkendoos in de bibliotheek in Aalten. Een feestelijke happening met veel blije kinderen, kinderchampagne, (ballon)bloemen en natuurlijk het prachtige nieuwe speelgoed.

Kanjers voor Kanjers wenst de Blokkendoos veel speelplezier.