Jubileumactie: 12 aanvragen door naar de pitchronde

De Jubileum Commissie van Kanjers voor Kanjers heeft de moeilijke taak volbracht om 12 aanvragen te nomineren voor de volgende ronde van de jubileumactie. Graag vertellen wij jullie wie de gelukkigen zijn en wat de volgende ronde inhoudt.

Wat is de jubileumactie?
Iedereen in de Achterhoek die € 5.000,- aan materialen kon gebruiken voor een groep kinderen kreeg de mogelijkheid om zich tot 22 mei inschrijven voor de speciale actie van Kanjers voor Kanjers. Dit vanwege het vijfjarig bestaan van de stichting. Denk hierbij aan een buurt, speeltuin, school, club of vereniging.

Kanjers voor Kanjers heeft maar liefst 38 aanvragen ontvangen. Hiervan zouden er 10 aanvragen doorgaan naar de volgende ronde. Omdat er na lang beraad nog 12 aanvragen overbleven, hebben wij besloten om ze alle 12 door te laten gaan. Het publiek mag straks gaan beslissen wie er uiteindelijk ‘naar huis gaan’ met de € 5.000,- aan materialen. 

Wie zijn er door naar de volgende ronde?
De genomineerden van de jubileumactie zijn:

 1. De Frans ten Boschschool in Lichtenvoorde
 2. Zwembad Het Elderink in Hengelo (Gld)
 3. Scouting Zeddam
 4. Speel-o-theek De Blokkendoos in Aalten
 5. Stichting CJV Zomerkampen uit Bronckhorst
 6. Toneelvereniging DITO uit Groenlo
 7. Beatrixschool uit Harfsen
 8. Norman Belvealstraat Wehl
 9. IJsvereniging Doetinchem ’96 in Doetinchem
 10. Buurt De Pas in Aalten
 11. Basisschool de Ne’je Veste Buitenschans in Groenlo
 12. Daltonschool De Vlier in Winterswijk

Wat houdt de volgende ronde in?
In de volgende ronde dagen wij de 12 genomineerden uit om zich van hun beste kant te laten zien. Door middel van een pitch, in de vorm van een film van 2 minuten, moeten zij het publiek overtuigen waarom hún aanvraag een stem verdient. Iedere kijker mag straks één keer stemmen op zijn of haar favoriete Pitch filmpje. 

Vanaf wanneer kun je stemmen?
Op 16 juni zijn de Pitch filmpjes op de website te zien en kun je stemmen op jouw favoriet. Stemmen kan tot vrijdag 27 juni 16.00 uur. Wij kijken uit naar jouw stem!

 

moeder-en-kind-spelen-met-water-hd-kinderen-achtergrond