Jonge mantelzorgers klimmen de boom in

Je grenzen verleggen en de adrenaline voelen stromen. Klimmen, tokkelen en bungeejumpen bij het Klimbos in Ruurlo. Afgelopen maandag (21 oktober) waren 31 jonge mantelzorgers te gast om even lekker hun zorgen van zich af te zetten en helemaal los te gaan in het Klimbos.

Jonge-mantelzorgers-klimmen-de-boom-in-Jonge mantelzorgers uit de Achterhoek, tussen de 12 en 18 jaar, hebben thuis te maken met familieleden die zorg nodig hebben. Daarom zijn ze door het Klimbos Achterhoek en Kanjers voor Kanjers uitgenodigd er even lekker uit te gaan. De boom in wel te verstaan. Door de continue zorg die deze jonge mantelzorgers voor hun familielid hebben, is deze activiteit een zeer welkome afleiding. Het Klimbos staat garant voor vele hoogtemeters, je kunt er tokkelen en zelfs bungeejumpend durfden deze jongeren hun gedachten te verzetten. Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Want de middag werd afgesloten met een heerlijk pannenkoekbuffet, aangeboden door Pannenkoekenboerderij de Heikamp.

Kanjers voor Kanjers is blij dat VIT-hulp bij mantelzorg een beroep op haar heeft gedaan door steun te vragen bij een activiteit als het gaat om stimuleren van sport en spel voor kinderen. Door deze activiteit komt de slogan Samen Sterk goed naar boven.

Kijk hier voor de foto’s