Jeugd MTB clinics tijdens het Wieler Festival Montferland

Vind jij het ook altijd zo leuk om aan een jeugd MTB clinic mee te doen van Kanjers voor Kanjers? Dan heb je nu de kans om ook in het voorjaar mee te doen aan deze supergave clinic! 

Op zaterdag 30 en zondag 31 mei is er in ’s -Heerenberg het Wieler Festival Montferland. Een enorm mooi wielerfestijn voor het hele gezin met toertochten, wedstrijden en ook de Jeugd MTB clinics. Kanjers voor Kanjers is deze dagen het goede doel van het Wieler Festival Montferland. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen in de Achterhoek kunnen spelen en sporten. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. En dat het Wieler Festival Montferland ons steunt is natuurlijk geweldig. 

Zaterdag 30 mei:
clinic 1: van 11.30 uur tot 13.30 uur
clinic 2: van 14.15 uur tot 16.15 uur
Zondag 31 mei:
clinic 3: van 09.00 uur tot 11.00 uur
clinic 4: van 11.45 uur tot 13.45 uur

Doe je ook mee?

Schrijf je dan snel in door een mail te sturen naar jeugdclinics@skvk.nl. Vermeld je naam, woonplaats, leeftijd en lengte en of je wel of niet in het bezit bent van een eigen fiets en helm. Kanjers voor Kanjers heeft een aantal fietsen die je kunt lenen. Ook geef je door met welke clinic je graag mee wilt doen (geef het nummer door). Deelname aan deze supergave clinic is gratis!