Jeugd MTB Clinics 2013: wees erbij, want fietsen is vet cool!

Ben jij er klaar voor? Kanjers voor Kanjers organiseert in 2013 opnieuw een reeks Jeugd Mountainbike Clinics voor de jeugd vanaf zes jaar. Naar aanleiding van het grote succes van de Jeugd MTB Clinics kunnen de kids dit jaar maar liefst acht keer meefietsen! De eerste clinic is maandag 1 april in Aalten. Doe jij ook mee?

Doel
Het doel van de reeks Jeugd MTB Clinics is om de jeugd kennis te laten maken met de fietssport, want samen fietsen is namelijk hartstikke cool! Echte fietstrainers leren jou de kneepjes van het mountainbiken. Wie wil dat nu niet?

Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinics 2013
Noteer de data in je agenda:

  • Maandag 1 april, tijdens de Paastoertocht in Aalten (’t Romienendal, Aladnaweg 3 Aalten)
  • Zondag 28 april, Tourclub Zelhem (Kantine Zelos, Halseweg 29-D Zelhem)
  • Zondag 15 september, Tourclub Velocé in Zieuwent (Sourcy Center, Zegendijk 3 Zieuwent)
  • Zondag 6 oktober, TC Liemers / ATB Club de Pedaleur in Braamt (Palestra, Landweersdal 2 Braamt)
  • Zondag 27 oktober, WTC Keitrappers in Lichtenvoorde (De Swite, Hendrik Leemrijzestraat 2 Lichtenvoorde)
  • Zondag 17 november, De Peddelaars in Aalten (Tennispark “t Geurken, Haartsestraat 150 Aalten)
  • Zondag 24 november, WTC de Slinge in Varsseveld (De Radstake, Twenteroute 8 Heelweg)
  • Zondag 29 december, RTV Vierakker Wichmond in Vorden (Kasteel Vorden, Ruurloseweg Vorden)

De clinics worden georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke wieler- of toerclub en vinden gelijktijdig met de toertocht voor de volwassenen plaats (met uitzondering van de clinic op zondag 29 december). Elke clinic start om 9.00 uur en eindigt rond 11.30 uur bij het clubgebouw. Inschrijven kan tussen 8.30 uur een 9.00 uur en deelname is gratis. Let op! Mountainbike en helm zijn verplicht.

Kinderen die minimaal drie clinics meefietsen, krijgen tijdens de finale van Jeugd MTB Clinics op zondag 24 november een bijzondere herinnering meer naar huis. Ook in 2013 is de finale onderdeel van het Achterhoek Wielerspektakel.

Geef je op!
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Doe mee aan de Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinics. Want fietsen is vet cool! Heb jij ook zin om mee te fietsen, maar ben je niet in het bezit van een mountainbike? Kanjers voor Kanjers beschikt over een aantal mountainbikes en helmen, zodat ook jij kan meedoen.

Geef je op voor de eerste Jeugd MTB Clinic op maandag 1 april in Aalten. Stuur een e-mailbericht met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar jeugdclinics@skvk.nl.

 

jeugd mountainbike clinic 2011 verkleind