Jeugd Mountainbike Clinics 2011

Kanjers voor Kanjers organiseert opnieuw een reeks Jeugd Mountainbike Clinics voor kinderen vanaf zes jaar.  De eerste Jeugd Mountainbike Clinic vindt plaats op zondag 28 augustus 2011 in Lichtenvoorde.

Samen fietsen is hartstikke cool! Daarom gaat wij voor het derde achtereenvolgende jaar de uitdaging aan met enthousiaste jonge fietsers in de regio. In samenwerking met verschillende wieler- en toerclubs in de Achterhoek organiseren wij een reeks van vijf Jeugd Mountainbike Clinics voor de jeugd vanaf zes jaar. Initiatiefnemers van de reeks jeugd clinics zijn bestuurslid Eddy Goossens en Kanjers voor Kanjers ambassadeurs Robert Gesink en Tristan Hoffman.

Het doel van de reeks is om de jeugd kennis te laten maken met de fietssport en te enthousiasmeren door ze op een leuke manier te laten bewegen. De clinic wordt gegeven door enthousiaste en professionele begeleiders en vindt gelijktijdig plaats met de toertocht van de plaatselijke wieler- of toerclub. Elke clinic start om 9.00 uur en eindigt rond 11.30 uur bij het clubgebouw. Inschrijven kan tussen 8.30 uur een 9.00 uur en deelname is gratis.

De Jeugd Mountainbike Clinics vinden plaats op:

• Zondag 28 augustus in Lichtenvoorde, De Swite aan de Hendrik Leemreizestraat 2;
• Zondag 2 oktober in Borculo, Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 2;
• Zondag 23 oktober in Hoog-Keppel, sporthal Hessenhal aan de Monumentenweg 30;
• Zondag 20 november in Aalten, Tennispark ’t Geurksen aan de Haartsestraat 150;
• Zondag 27 november (gelijktijdig met de Kanjers voor Kanjers Veldtoertocht) De Radstake in Varsseveld.

Kinderen die minimaal drie clinics meefietsen, krijgen tijdens de finale van Jeugd Mountainbike Clinics op zaterdag 27 november een bijzondere herinnering meer naar huis!

Geef je op!
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Spring dan op je fiets en doe mee aan de Kanjers voor Kanjers Jeugd Mountainbike Clinics. Heb jij ook zin om mee te fietsen, maar ben je niet in het bezit van een mountainbike? Kanjers voor Kanjers beschikt over een aantal mountainbikes en helmen, zodat ook jij kan deelnemen. Geef je snel op en stuur een e-mailbericht met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar jeugdclinics@skvk.nl. Kijk voor meer informatie op onze website www.kanjersvoorkanjers.nl.