Jelle van Gorkom nieuwe ambassadeur van Kanjers voor Kanjers

Vandaag is tijdens het Achterhoek WielerSpektakel onze nieuwe ambassadeur bekend gemaakt: Jelle van Gorkom. Wij ontzettend trots dat Jelle, BMX-er op wereldniveau uit Lichtenvoorde, zich als ambassadeur voor Kanjers voor Kanjers wilt inzetten.

Jelle van Gorkom is nog geen drie jaar als hij door de straat op zijn kleine fietsje crosst. Samen met de kinderen uit de buurt stunt hij over eigen gecreëerde hindernissen en als hij vier is, krijgt hij van zijn tante zijn eerste BMX-fiets. In datzelfde jaar reed Jelle ook zijn eerste wedstrijd. Op zijn zesde wordt hij voor het eerst Europees kampioen bij jongens onder de zes jaar. Vele nationale, Europese en wereldtitels volgen. Op zijn achttiende wordt Jelle van Gorkom een prof. Hij ontwikkelt zich ontzettend goed, zo goed dat hij zich als eerste Nederlandse BMX’er kwalificeert voor de Olympische Spelen.

Jelle wil graag zijn steentje bijdragen voor Kanjers voor Kanjers en is er trots op dat hij gevraagd is. Jelle, van harte welkom bij Kanjers voor Kanjers!

 

jelle van gorkom