Inschrijving voor de Tristan Hoffman Challenge mogelijk tot 1 mei

In tegenstelling tot eerdere berichten, waarin vermeld werd dat 1 april de sluitingsdatum is, kan inschrijven voor de Challenge tot 1 mei. Reden hiervoor is het programma ‘Hallo!?’ van TV Gelderland, dat op 20 april aandacht besteedt aan de Tristan Hoffman Challenge. 

Tijdens deze uitzending zal deelnemer Robert Brethouwer te zien zijn samen met zonen Joël en Noah. Met zijn drieën gaan ze namelijk de uitdaging aan met de Galibier om Kanjers voor Kanjers een hart onder de riem te steken. Joël van 12 jaar op eigen fiets en Noah (7) in een speciaal voor hem ontworpen fietskar, getrokken door pa Brethouwer. Noah kan door een meervoudige beperking namelijk zelf niet op een fiets stappen. Door sponsoring van een speciale fietskar door Kanjers voor Kanjers en van Raam in Varsseveld kan ook Noah genieten van alles wat het fietsen zo bijzonder maakt. ,,Door mee te doen aan de Challenge willen wij ons steentje bijdragen aan het steunen van de Achterhoekse stichting, Kanjers voor Kanjers”, aldus Robert Brethouwer. 

Door deze aandacht willen we mensen nadien nog de mogelijkheid bieden zich in te schrijven voor de nu al roemruchte uitdaging.
Wil jij je alsnog aanmelden voor de Challenge? Ga dan snel naar www.tristanhoffmanchallenge.nl en schrijf je in!