AmbassadeursTristan Hoffman


"Vanaf dag één ben ik nauw betrokken bij de stichting. Om samen met zoveel enthousiaste mensen aan zo'n goede doelstelling te werken is geweldig. Elke keer als er een project verwezenlijkt wordt geeft het zo'n goed gevoel!

Ik ben er dan ook trots op ambassadeur te zijn van Stichting Kanjers voor Kanjers."


Robert Gesink


"Toen ik gevraagd werd om ambassadeur te worden voor Stichting Kanjers voor Kanjers vond ik dat een hele eer dat ze aan mij dachten. Het is erg mooi dat ik als sporter iets voor het hulpbehoevende kind kan doen. Stichting Kanjers voor Kanjers spreekt mij zo aan omdat ze ervoor zorgt dat kinderen leuke momenten kunnen beleven met sport en spel die ze anders waarschijnlijk niet hadden gehad. Kanjers voor Kanjers en ik passen goed bij elkaar omdat we beiden de sport hoog in het vaandel hebben staan.

Ik hoop dat Stichting Kanjers voor Kanjers met de projecten die ze organiseren en een klein beetje hulp van mij in de toekomst een groot succes gaat worden!"


Stef Dusseldorp


"Ik ben trots dat ik ambassadeur ben geworden van Stichting Kanjers voor Kanjers. Ik ken de initiatiefnemers van de stichting uit deze regio goed en werd onlangs benaderd om ambassadeur te worden. Het is erg leuk dat ik als sporter iets voor het hulpbehoevende kind kan doen.

Sport en spel is voor elk kind enorm belangrijk. Het is natuurlijk erg leuk, maar ook nog eens goed voor de gezondheid en ontwikkeling van het kind. Naast de bekende wielrenners uit deze regio zoals Robert Gesink, ben ik de eerste autocoureur die ambassadeur van de stichting is geworden.

Ik hoop met mijn inzet voor Stichting Kanjers voor Kanjers een mooie bijdrage te kunnen leveren."


Jelle van Gorkom


Jelle van Gorkom, full time BMX'r


Gert-Jan Wassink


Als ambassadeur brengt topatleet Gert-Jan Wassink Kanjers voor Kanjers onder de aandacht in de communicatie richting de media, supporters en sponsoren. “Ook wil ik mij graag inzetten om Kanjers voor Kanjers onder de aandacht te brengen op basisscholen. Als hardloper en mede-organisator vind ik het bovendien belangrijk dat de Kramp Run een platform biedt voor een breed sportief publiek. Als bekende sporter probeer ik de stichting te ondersteunen door een schakel te zijn bij het gemakkelijker leggen van contacten. Met mijn bekendheid als topsporter heb ik altijd een voorbeeld willen zijn in het stellen van doelen en het hebben van ambities, aldus Gert-Jan. Dromen mag en helpt je om een plan te creëren waarmee je als sporter en als mens kan groeien tot een hoger niveau.” Hoewel hij Nederlands Kampioen indoor was op de 3000 meter, vier keer heeft mogen lopen voor Nederland op het EK en meerdere medailles behaalde, heeft Gert-Jan zelf de ambitie om nog meer uit zichzelf te halen. Hij heeft dan ook één grote toekomstwens: “Het behalen van de Olympische Spelen!”


Loes Gunnewijk


Loes Gunnewijk is professioneel wielrenster bij het Australische team Orica- GreenEdge en heeft onlangs nog de Tour Down Under gewonnen.  Loes vertelt ontzettend vereerd te zijn ambassadeur te worden van Kanjers voor Kanjers. Dat past bij haar, zo vertelt ze. “Ik heb en haal veel plezier uit mijn sport. Als geboren Achterhoekse wil ik daarom graag mijn steentje bijdragen aan de stichting, zodat ieder kind kan sporten en spelen.”


Thijs van Amerongen


Thijs van Amerongen is een van Nederlands beste veldrijders. De uit Vorden afkomstige professional heeft onlangs de overstap gemaakt naar de Belgische cyclocross topploeg Telenet Fidea Cycling Team.  Het veldseizoen is zojuist afgesloten maar met dit team traint Thijs de hele zomer door. Door zijn prestaties in het steeds populairder wordende veldrijden hoopt Thijs dat kinderen worden gestimuleerd om te sporten en te spelen.


Aniek van Koot


"Omdat je als kind spelen mag. Het motto van Kanjers voor Kanjers, en een zin die mij enorm raakt. Door mijn lichamelijke beperking wist ik op jonge leeftijd niet dat ik kon sporten. Gelukkig heb ik dat uiteindelijk wel uitgevonden en heb ik er nu mijn grootste passie in gevonden. Ik heb van mijn handicap een deugd kunnen maken en ik ben in een bevoorrechte situatie beland dat ik anderen verder kan helpen. Samen met deze fantastische stichting zal ik me gaan inzetten om kinderen aan het sporten te krijgen. Want elk kind verdient het om te kunnen sporten, en bovenal om van het leven te kunnen genieten."


Demi Vermeulen


Op 16 december 2016 werd Demi Vermeulen uit Zevenaar officieel ambassadeur van Kanjers voor Kanjers.

Demi nam deel aan de Paralympics in Rio de Janeiro samen met haar paard Burberry. Ze won zilver in de individuele proef Grade 2 en werd vierde bij de kür op muziek. Ook maakte ze deel uit van het Nederlands team dat brons haalde.

We vinden het geweldig dat Demi zich wil inzetten voor Kanjers voor Kanjers