Hoge opkomst eerste Jeugd Mountainbike Clinic 2010

Zondagochtend 13 juni 2010, zijn maar liefst 37 enthousiaste kinderen naar Eibergen gekomen, om deel te nemen aan de eerste Jeugd Mountainbike Clinic van dit jaar. Om 8.30 uur meldden de eerste kanjers zich bij het clubgebouw van RTC de Stofwolk en konden niet wachten om op de fiets te springen!

Onder leiding van trainers Eddy Goossens, Tristan Hoffman en André te Boome werd de groep kinderen in drieën gesplitst, waarna er met behulp van begeleiders Daisy Leemreize, Maikel Sellink en Rob Stokkers op een spelende wijze op techniek en uithoudingsvermogen werd getraind. Ook werd er een parcoursje gefietst om de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen. Na 2,5 uur op de fiets kwam de groep weer heelhuids en met een grote glimlach terug bij het clubgebouw.

Samen met de kinderen kijken wij terug op een geslaagde sportieve ochtend!

Tweede clinic op zondag 3 oktober
In verband met de zomervakantie vindt de tweede clinic plaats op zondag 3 oktober 2010. Wij starten om 9.00 uur bij Kerkemeijer in Borculo. De clinic vindt tegelijkertijd met de veldtoertocht van de Berkelrijders plaats. Ben jij tussen de 6 en 18 jaar en houd je ook van fietsen? Meld je dan nu alvast aan voor de eerstvolgende clinic.
Wil je wel graag meedoen, maar heb je zelf geen mountainbike? John Theissen Tweewielers in Lichtenvoorde en Aalten stelt speciaal voor de clinic mountainbikes beschikbaar, zodat ook jij kan deelnemen. Zorg wel dat je een helm en handschoenen hebt. Geef je snel op en stuur een e-mailbericht met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar info@skvk.nl.

 

clinic 13 juni 2010 29

clinic 13 juni 2010 39

 

         (Foto: Marcel Houwer)