Het Timptonius speelplein is geopend

Het is op woensdag 5 september echt een feestdag voor de Timp, de Antoniusschool, peuterspeelzaal Lucky Luke én de Lieveldse kinderen. Ze hebben er lang op gewacht, maar nu wordt toch echt het Timptonius speelplein in Lievelde geopend.

De slingers die samen met alle kinderen zijn gemaakt, wapperen vrolijk tussen de bomen. Maar ook de vlaggen en ballonnen van Kanjers voor Kanjers hebben een prominente plaats gekregen. Kanjers voor Kanjers heeft er immers voor gezorgd dat de, zo gewenste, gezamenlijke ontmoetingsplek gerealiseerd is. Er is een mooi plaatje met het logo van Kanjers voor Kanjers in verwerkt, zodat iedereen kan zien waarvoor de deelnemers van de Tristan Hoffman Challenge zo hard hebben geploeterd.

De burgemeester van Oost-Gelre mag het plein officieel openen. Als door een druk op de knop het grote hek open zwaait, stormen alle kinderen onder luid gejoel het plein op. Want behalve de nieuwe speeltoestellen is er vandaag ook voor iedereen ijs, suikerspinnen en drinken zoveel je wilt. Het Timptoniusplein is een prachtig plein geworden, maar bovenal is het geweldig om te zien dat hier kinderen met een normaal ontwikkelingspatroon én kinderen met een beperking in hun ontwikkeling elkaar ontmoeten, met elkaar spelen en van elkaar leren!

 

opening de timp