Het gaat uitstekend met het Timptonius speelplein!

Deze week brachten we een tussentijds bezoekje aan de Timp in Lievelde om met eigen ogen te aanschouwen hoe ontzettend hard er gewerkt wordt aan het nieuwe speel- en ontmoetingsplein voor de Antoniusschool en de Timp.

Annette Koenders, manager van de Timp, leidt ons vol trots rond. Ze vertelt honderduit over de mogelijkheden die het plein straks gaat bieden voor kinderen met een normaal ontwikkelingspatroon én voor kinderen met een beperking in hun ontwikkeling. De gezamenlijke ontmoetingsplek, die mogelijk is gemaakt door een financiële bijdrage van Kanjers voor Kanjers, is al bijna af! Daar wordt straks een mooi plaatje met het logo van Kanjers voor Kanjers in verwerkt, zodat iedereen kan zien waarvoor de deelnemers van de Tristan Hoffman Challenge zo hard hebben geploeterd.

Ook de bestrating is al een eind gevorderd. Een prachtig kleurenpalet zorgt ervoor dat er een denkbeeldige rivier over het plein stroomt. De stratenmaker glimt als we hem ermee complimenteren. Net als alle andere betrokkenen vindt hij het prachtig dat hij mag helpen dit plein vorm te geven.

Iedereen kijkt reikhalzend uit naar de opening die op 5 september zal plaatsvinden. Hoe die dag er precies uit zal zien is nog geheim, maar dat Kanjers voor Kanjers er een rol in gaat spelen is zeker. Houd de website in de gaten want meer informatie volgt binnenkort!

 

img-20120703-00129