Heilbron fietsclinic schenkt opbrengst aan Kanjers voor Kanjers

Heilbron assurantiën is maatschappelijk zeer betrokken bij projecten in haar regio en draagt Kanjers voor Kanjers een warm hart toe. Heilbron is tevens sponsor van het Sensa – Kanjers voor Kanjers Cycling team.

19 september jl. hield Heilbron haar jaarlijkse relatiedag. Een mooie reden voor de mannen van het Cycling team om Heilbron voor haar sponsoring te bedanken door mee te helpen met het organiseren van de clinics. Ondanks het slechte weer stapten 35 genodigden op de racefiets om samen met wegkapiteins Arjan Ribbers en Marc Janssen een prachtige tocht te fietsen door de Achterhoek.

De ATB-tocht telde ruim 60 deelnemers die door Timon Ratering, Wouter Hendriksen, Mark de Lange, Gijs Verdick en Wessel Zennipman van het Sensa – Kanjers voor Kanjers Cycling team een onvergetelijke route voorgeschoteld kregen. André Peulers en Geert te Brummelstroete hebben gezorgd voor alle sponsor aankleding en waren er voor de technische ondersteuning. Heilbron, Sensa – Kanjers voor Kanjers Cycling team en Stichting Kanjers voor Kanjers: Samen Sterk! Heilbron kijkt terug op een geslaagde relatiedag.

De opbrengst van deze fietsclinic was dit jaar voor Kanjers voor Kanjers. De cheque met een waarde van maar liefst € 2.000,- werd onlangs officieel overhandigd aan Kanjers voor Kanjers. Ontzettend bedankt hiervoor!

 

 

van links naar rechts:
Evenard Lieverdink, Kitty Tolkamp, Claudi de Vries en Frank Germans