Hardlopen voor Kanjers voor Kanjers tijdens de Oudejaars Crossloop Vorden

Zaterdag 29 december 2012 organiseert de stichting Oudejaars Crossloop Vorden voor de 32e keer de Oudejaars Crossloop in Vorden. Hardlopers uit de regio krijgen de kans het oudejaar sportief af te sluiten en nog éénmaal de loopschoenen aan te trekken om te genieten van de prachtige bossen tussen Vorden en Lochem. Ook dit jaar is de opbrengst bestemd voor Kanjers voor Kanjers.

De stichting Oudejaars Crossloop heeft besloten om de opbrengst van de Crossloop, net als in 2011, te doneren aan Kanjers voor Kanjers. De lopende Kanjers die in Vorden aan de start verschijnen, ondersteunen op deze manier de andere Kanjers: minder bedeelde, zieke en/of gehandicapte kinderen die niet in staat zijn om te sporten of spelen. Vorig jaar heeft de Stichting Oudejaars Crossloop Vorden een bedrag van €1.992,- kunnen doneren. De organisatie hoopt dit op 29 december minimaal te evenaren.

De Oudejaars Crossloop biedt voor iedere loper een uitdaging. De routes zijn zeer afwisselend en gaan over smalle bospaden door het mooie natuurgebied ‘het Grote Veld’. Houd jij van hardlopen in een prachtige bosrijke omgeving? Schrijf je dan snel in en steun daarnaast het goede doel. Kijk op www.oudejaarscrossloop.nl voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden.

Combineer het nuttige met het aangename en doe zaterdag 29 december mee!